Privé schilderles

De privé lessen zijn maatwerk. Care by Colour sluit aan bij de mogelijkheden en interesses van de cliënt. De lessen zijn te volgen door mensen die moeite hebben met hun geheugen en mensen die moeite hebben met bewegen. Zoals mensen met dementie, somatische beperkingen of een andere chronische ziekte.

Samen vinden we een manier hoe u kunt maken wat u mooi vindt. Tijdens de schilderlessen kunt u uzelf verder ontwikkelen, terwijl u geniet van het maken van iets moois.

Wanneer:
Het tijdstip van de teken- en schilderles bepalen we samen.

Hoe vaak:
Naar wens, dat kan zijn wekelijks, 2 keer per maand of meerdere keren per week. Als u contact opneemt bespreken we uw wensen. 

Waar:
Bij u thuis of op uw zorglocatie.

Kosten:
De kosten van een privé schilderles zijn €40,00. Deze prijs is inclusief materialen, deze hoeft u niet zelf aan te schaffen, u kunt verschillende materialen uitproberen. De les duurt een uur.

Een proefles kost €30,00. Of u kunt een serie van drie proeflessen volgen voor €100,00.

Zijn de kosten voor u een belemmering om schilderles te volgen, neem dan contact op met Mirjam dan kijken we naar een oplossing.

Het kan zijn dat u voor vergoeding in aanmerking komt. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden voor vergoeding uit persoonsgebonden budget (PGB) als de schilderles als activerende of ondersteunende begeleiding wordt ingezet.

Voor mensen met lage inkomsten uit gemeente Rheden en gemeente Arnhem is er korting met een GelrePas. Informatie over de GelrePas kunt u vinden op www.gelrepas.nl

Proefles:
Wilt u eerst eens kijken of schilderles iets voor u is? Dan kunt u zich aanmelden voor één proefles of een serie van 3 proeflessen volgen.

Voor informatie over privé schilderles kunt u contact opnemen met Mirjam Bakker.
Contactgegevens:
Telefoon: 06-55817898
Of u kunt hier klikken om een bericht te versturen.
 bUQYB1505764596.jpg